PER LA LLAR

Assistència a casa dins del propi habitatge

L'assistència a casa imposa requisits molt exigents quant a la funcionalitat professional, la robusta qualitat, la seguretat fiable i, per descomptat, l'equipament acollidor del llit geriátric. Els llits geriátrics i per a malalts de *bock estan perfectament configurades per a l'assistència a casa i compleixen les demandes de l'usuari de disposar d'un màxim nivell de comoditat i, al mateix temps, d'unes condicions dignes.

LLITS GERIÀTRICS

L'assistència a casa implica complir uns nivells molt alts de seguretat i aplicabilitat tots els dies. Per aquest motiu, col·laborem de forma d'estreta amb experts tècnics i científics del sector de la rehabilitació i del mobiliari per evolucionar els nostres productes de forma constant i, d'aquesta manera, oferir als nostres clients una sòlida qualitat i una funcionalitat intuïtiva; en definitiva, un producte perfectament adaptat perquè la llar segueixi sent acollidor.

LLITS GERIÀTRICS ESPECIALS

La nostra llarga experiència atenent les necessitats de persones amb alguna discapacitat física o amb limitacions degudes a malalties o accidents ens demostra contínuament que no pot establir-se un patró estandarditzat per a totes les persones que requereixen alguna assistència o teràpia específiques. Així doncs, un dels nostres reptes més importants consisteix a desenvolupar sistemes de llits especials per a l'assistència a casa que satisfacin les demandes de les persones que no poden rebre un tractament o cura òptims amb els sistemes estàndard dels serveis de salut.