LLITS BOCK

Llits de rehabilitació i teràpia.

 
Llits geriàtrics innovadors
L'empresa Hermann Bock GmbH fa més de 90 anys sent líder en el desenvolupament i la fabricació de llits geriàtrics i mobiliari, tant per a centres de rehabilitació o residències geriàtriques com per l'assistència a la llar.

El llit geriàtric per als requisits més exigents

Un bon llit geriátric ha de combinar les demandes del pacient de comoditat i condicions dignes amb els requisits especials d'ergonomia i seguretat. Els nostres extraordinaris llits geriátrics, aptes tant per a l'assistència en residències com per a l'assistència a casa, faciliten la labor dels cuidadors professionals, per exemple, a l'hora de rentar al pacient, quan cal traslladar-ho o durant la teràpia en qüestió.

Com a fabricant capdavanter a Europa de llits terapèutics, llits de rehabilitació i llits geriátrics, podem considerar-nos visionaris en el sector de l'assistència. Gràcies a la gran quantitat de desenvolupaments avantguardistes i solucions patentades que oferim, portem dècades optimitzant de forma constant les opcions de la "assistència en llit", tant en les institucions d'assistència com en l'àmbit domèstic. I no cal oblidar el següent: Tots els llits geriátrics de bock presenten una qualitat "*Made *in *Germany"